Om oss

Ballard grundades 1996 i Tammerfors Finland och är kompletterande leverantör av kontors & profilprodukter till tusentals kunder i hela Finland. Under 2000 startade Ballardi – Sweden AB i Sverige som idag är en rikstäckande leverantör. Ballard – gruppen tillhandahåller kontors och profilprodukter.

Direktförsäljning

Direktförsäljning, eller personlig försäljning betyder helt enkelt att vi träffar dig i din arbetsmiljö. Du kan direkt ställa frågor till oss, och vi hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dina behov. Våra representanter ger alltid dig som kund bästa service genom att anpassa sig efter dina speciella behov och önskemål. Du som kund hjälper även oss att utvecklas och bli bättre. Personlig service ger oss möjlighet att anpassa oss efter dig, eftersom alla kunder är unika så har alla olika behov. Vårt arbete börjar och slutar alltid hos dig. Detta ser vi som självklarhet i vårt servicekoncept.

Specialisering

Våra representanter har en unik kunskap om de produkter de marknadsför, men också om din verksamhet. De är inte ”bara säljare” utan också specialister på vårt produktsortiment. Det betyder att vi kan hjälpa dig som kund med eventuella problem, och hitta lösningar för att förenkla din arbetsvardag. Alla våra produkter är utvecklade i samråd med våra kunder och tillverkare vilket betyder att du bara hittar just ”den” produkten hos en representant från Ballardi – Sweden AB.

Unika produkter

En viktig del av vår produktfilosofi är att vi är noga med att skilja oss från standardsortiment. Därför tar vi enbart fram smarta, innovativa produkter som vi låter våra tillverkare producera enligt våra ideèr. Detta ger dig som kund en unik kvalitetsgaranti. Alla våra produkter är utvecklade med dig som kund i omtanke – allt för att du ska hitta smarta och effektiva lösningar.

Personlig service

Varför har vi ingen katalog?

Vi får ofta frågan varför vi inte säljer våra produkter från en katalog, eller från hemsidan. Detta beror på att vi vill ge dig som kund absolut bästa service! Låt oss förklara. För att du som kund ska få just rätt produkt, helt anpassad efter dina specifika behov, vill vi demonstrera dess användningsområde för dig – i ett personligt möte. Vi besöker alltså dig i din egen arbetsmiljö. På så sätt blir vi en resurs för dig, eftersom vi direkt på plats kan föreslå lösningar och produkter som underlättar din vardag. Du får möjlighet att få känna på och prova produkter och diskutera dina önskemål med våra representanter. Ps: Du kan se ett urval av våra produkter på hemsidan.